Maria Paaske

Verdens skønneste frisør.
Hun er altid klar på noget nyt og spændende. Ikke mindst en hyggelig snak og et skønt grin.
Maria er en super dygtig frisør som elsker sit fag.
Hun gør alt i klip/farve/permanent og langt hår.. og hendes “⭐️ tider” er børneklip. Hun giver børnene en helt særlig oplevelse ved at gå til frisør, så selv det mest afskrækkede barn, vil føle det som en fest i Maria’s stol.
Maria har også en fantastisk tilgang til de kunder, som har det svært ved at blive klippet. Hun tager blandt andet ud til de boenheder, som vil kunne drage nytte af Maria’s skønne væsen og med saksen i hånden ✂️
Maria yder altid en top service ved alle hendes kunder, så de altid går ud 100% tilfredse.
Hun sætter en ære i at kunden er tilfreds og går ikke på kompromis.
Kom ind til Kvali:tid og få en fantastisk skøn oplevelse i Maria’s stol ✂️

Skrevet af Janni

Janni Drejer

Janni er en super dygtig og smilende frisør.
Janni er god til at komme med nye ideer og indput. Hun er super kvalitetsbevidst og ønsker altid den bedste behandling for kunden hun har i stolen.
Janni er super dygtig til både klipninger, farvninger, permanent og skæg. Extensions kan også forekomme i Janni’s hænder. Janni er fantastisk til børn og går meget op i at både forældre og børn får en god oplevelse.
Janni yder altid den bedste service, så kunderne altid går 100% tilfredse fra Kvali:Tid. Hun giver altid kunderne en hel oplevelse fra start til slut. Både i kraft af en skøn og afslappende hårvask, men også en gang bryn og vipper, så kunden altid føler sig “hel” inden de forlader salonen.
Så sæt jer endelige trygt til rette hos fantastiske Janni og lad hende trylle med hendes kreative hænder. ✂️

Skrevet af Maria